--> За інформацію про вбивство ланей під Луцьком обіцяють 20 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За інформацію про вбивство ланей під Луцьком обіцяють 20 тисяч

0
-2
За інформацію про вбивство ланей під Луцьком обіцяють 20 тисяч
За важливу для слідства інформацію про вбивство ланей лісівники обіцяють 20 тисяч гривень винагороди.

Про це повідомляє ДП "Звірівське лісомисливське господарство".

Нагадаємо, на території Воротнівського лісництва ДП "Ківерцівське ЛГ" невідомі вбили 7 ланей. Виявив тіла тварин 2 грудня близько 11:00 години під час обходу вольєра лісівник Воротнівського лісництва ДП "Ківерцівське лісове господарство".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Подробиці вбивства ланей під Луцьком. ФОТО 18+

"Ситуацію із жорстоким убивством тварин, що мала місце 2 грудня у вольєрі на території Воротнівського лісництва ДП Ківерцівське лісове господарство, вважаємо принципово важливою. У зв’язку з цим звертаємося до громадян, особливо жителів поближніх сіл, із проханням повідомити про підозрілі автомобілі та осіб, які можуть бути причетні до цього кривавого злочину. За важливу для слідства інформацію обіцяємо винагороду у сумі 20 тис. грн", – йдеться у повідомленні.

"Нині дуже важливо встановити особи винних та притягнути їх до відповідальності. Таке зло обов’язково має бути покараним!" – зазначають лісівники.

Якщо вам відомі факти, телефонуйте на цілодобову лінію (0332) 72 00 54 чи звертайтеся безпосередньо в поліцію, набравши "102".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні