Убивці ланей у Воротневі використовували високотехнологічні засоби для пониження шуму

2
-5
Убивці ланей у Воротневі використовували високотехнологічні засоби для пониження шуму
Убивці самок ланей у Воротнівському лісництві використовували високотехнологічні засоби для пониження шуму, адже не було чутно жодного пострілу.

Про це повідомила УНІАН речниця Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Думська.


Нагадаємо, на території Воротнівського лісництва ДП "Ківерцівське ЛГ" невідомі вбили 7 ланей. Виявив тіла тварин 2 грудня близько 11:00 години під час обходу вольєра лісівник Воротнівського лісництва ДП "Ківерцівське лісове господарство".

За словами Думської, убитих самок понад рік тому привезли із Сарн Рівненської області спеціально для розведення. «Лісівники припускають, що вбивці використовували високотехнологічні засоби для пониження шуму, так як не було чутно жодного пострілу», – зазначила вона.

Убито молодих тварин, їм близько чотирьох років. Найближчим часом їх мали випускати на волю.

«Це дуже жорстоко! Це ж вольєр, тварини були в закритому середовищі і вбити їх було дуже легко. Вони були напівручними, не боялися людей. Мисливці так не зроблять. Це просто вбивці», – наголосила Думська.

За інформацією речниці відомства, у Мощаницькому лісництві ДП «Лісомисливське господарство «Звірівське» лісівники доглядають ще 6 особин ланей.

Тіла загиблих тварин направили на судово-медичну експертизу. Убивство тварин розслідує поліція.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Жорстоке вбивство ланей під Луцьком: поліція шукає свідків злочину
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Питання честі поліції-знайти винних, будь-якою ціною, звертайтесь хоч до ворожок, чортів, духів, будь-кого, але знайдіть! Суд-ПОСАДІТЬ ЇХ! Дайте по максимуму. Чисто від мене- я б їх змусила їсти тіла тварин, сирі, разом зі шкірою, копитами і всіма органами середини, без води і солі! Я не жорстока, а інакше просто не можна!!!
Відповісти
Високотехнологічною зброєю користуються пенсіонери з мінімальною пенсією.Робіть висновки, хто хоче напакостити лісівникам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні