Ігор Палиця розказав, що буде з підприємцями Центрального ринку

0
-4
Ігор Палиця розказав, що буде з підприємцями Центрального ринку
Народний депутат України Ігор Палиця розказав, що буде з підприємцями Центрального ринку у Луцьку, які відмовляються переїжджати з території ринку.

Про це член президії партії «УКРОП», народний депутат України, обраний в окрузі №22 (м. Луцьк) Ігор Палиця розповів в ефірі телеканалу «Аверс» у четвер, 28 листопада.

Нагадаємо, під час ефіру Ігор Петрович також розповів, чи будуватиме на місці Старого ринку торгівельний центр.

За словами нардепа Ігоря Палиця, нині на ринку незаконно торгують 300-400 людей, які не сплачують податки до міського бюджету.

«Чи 300 чи 400 людей не будуть шантажувати все місто тим, що вони будуть щось перекривати. Перекриєте – поліція буде вас карати, бо ви порушуєте закон», – сказав Палиця.

Нардеп додав, що поруч неймовірного Луцького замку, який в таких умовах соромно показати туристам, – безлад і сміття,

«Люди не хочуть переходити в нормальні умови, безплатно перші три місяці торгувати, міська влада обіцяє пустити туди маршрутки, зробити транспортне сполучення, а вони проти. Лучани не будуть заручниками 300 людей», – виступив Палиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні