Чи будуватиме Ігор Палиця на місці Старого ринку торгівельний центр

4
-1
Чи будуватиме Ігор Палиця на місці Старого ринку торгівельний центр
Народний депутат України Ігор Палиця розповів, чи будуватиме на місці Центрального ринку у Луцьку торгівельний центр.

Про це член президії партії «УКРОП», народний депутат України, обраний в окрузі №22 (м. Луцьк) Ігор Палиця розповів в ефірі телеканалу «Аверс» у четвер, 28 листопада.

Зокрема, головний редактор інтернет-видання «Волинь24» Святослав Лесюк поцікавився в Ігоря Петровича, чи збирається він будувати на місці Старого ринку торгівельний центр.

Палиця зазначив, що це питання чує вже не вперше. За його словами, ніякого торгівельного центру на місці ринку не буде.

«Я особисто навіть маленької крамнички там не збудую принципово. Хочу сказати, що я зроблю все, щоб на території Старого ринку не залишилося ні одного торгового павільйону в рамках закону», – відповів на запитання Палиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там вже і без нього сотні бажаючих.
Відповісти
Давно необхідно було розпочати реконструкцію та ліквідацію цього занедбаного ринку. Підримуємо та задоволені рішенням Луцької міської влади повністю, мешканці прилеглих до ринку вулиць м. Луцька: Глушець, Замкової, Кафедральної, Братковського, Базарної, Плитниці, Хакимова, Молодіжної та інших вулиць, що перебувають біля центрального ринку.
Відповісти
Мешканці прилеглих до ринку вулиць м. Луцька: Глушець, Замкової, Кафедральної, Братковського, Базарної, Плитниці, Хакимова, Молодіжної та інших вулиць, що перебувають біля центрального ринку.Проти перенесення ринку.
Відповісти
Цікаво а електропідстанцію заберуть з під мурів замку, чи вона певно нікому не портить краєвид так як сам ринок?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні