Сім'ю зв'язали скотчем: відомо, чий будинок пограбували на Волині

0
2
Сім'ю зв'язали скотчем: відомо, чий будинок пограбували на Волині
У селі Крупа Луцького району четверо невідомих вдерлись до будинку голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка та викрали гроші і коштовності.

Сім’ю зв’язали, а самого Юрія Семенюка, який намагався чинити опір, побили, повідомляє ІА "Волинські Новини" з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, інцидент трапився 22 листопада, по 23 годині. Четверо зловмисників піднялись на другий поверх, де скотчем зв’язали дружину Юрія Семенюка та доньку. Господар будинку намагався чинити опір, через що його побили.

З сейфу дістали коштовності та значну суму коштів. Відповідно до попередньої інформації, йдеться про мільйонні суми в гривневому еквіваленті.

Нагадаємо, 30 січня 2019 року невідомі особи здійснили підпал екскаватора та 2-х автомобілів, які належать родині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Михайловича Семенюка.

Юрій Семенюк очолює Підгайцівську сільську раду з 1 червня 2008 року. 23 грудня 2018 року його обрали головою Підгайцівської ОТГ, яка об’єднала села Підгайці, Крупа, Струмівка, Лище, Воротнів.

Дружина Юрія Семенюка займається підприємницькою діяльністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні