Під Луцьком вночі голові ОТГ спалили майно

1
13
Під Луцьком вночі голові ОТГ спалили майно
На Волині голові Підгайцівської ОТГ невідомі вночі 30 січня спали господарське майно – екскаватор та два автомобілі.

Про це повідомляє голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Вночі, 30 січня 2019 року, група осіб скоїла підпал майна, яке належить родині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Михайловича Семенюка.

За попередьою інформацією згорів екскаватор та два автомобілі.

Враховуючи обставини підпалу, є всі підстави вважати, що ця надзвичайна подія є продовженням серії підпалів та нападів на волинських активістів, які вже скоювала певна група осіб.

У зв’язку із цим, голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко терміново перериває свою відпустку та повертається у Луцьк.

Олександр Савченко дав доручення зібрати нараду за участю керівників всіх силових відомств Волинської області сьогодні на 11.00 годину.

Зокрема, голова ОДА розглядає варіант звернення до Президента України з вимогою командирувати на Волинь силовиків з центральних апаратів правоохоронних органів для відновлення правопорядку у Волинській області.

Нагадаємо, багаторічний сільський голова Підгайців Юрій Семенюк, якого підтримувала партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність», здобув 23 грудня 2018 року переконливу перемогу на виборах новоствореної Підгайцівської об’єднаної територіальної громади. За нього проголосували 56% виборців. Суперником Семенюка були висунутий партією «УКРОП» Валентин Приходько, а також Віктор Мельничук, який балотувався шляхом самовисування.

Також нагадаємо, що 21 січня 2018 року двоє депутатів Підгайцівської громади від «УКРОПу» написали заяви про вихід з партії та перейшли в «БПП».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це щось нагадує підпал Рейхстагу в 1933 році в Німеччині. Винних швидко назначать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні