На Волині викрили банду рекетирів

0
-1
На Волині викрили банду рекетирів
У Нововолинську викрили банду рекетирів, яка тероризувала місцевих підприємців: вимагала гроші, а хто не погоджувався платити, тому палила майно.

Про це це стало відомо у четвер, 21 листопада, на спільному брифінгу виконувача обов’язків прокурора області Ігоря Цюприка, начальника головного управління Національної поліції в області Петра Шпиги та начальника управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР НПУ Юрія Крошка.

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, в Нововолинську затримали банду наркоторговців. Одночасно працівники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції України проводили затримання рекетирів.

Задокументована діяльність великої групи осіб, розповів начальник управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР НПУ Юрій Крошко.



«На сьогодні проведено понад 10 обшуків, – каже Юрій Крошко. – Встановили в ході розслідувань, що так звані рекетири пропонували підприємцям у Нововолинську кримінальний «дах» під час здійснення ними підприємницької діяльності. І за це вони обіцяли – нічого їм не буде: ні фізичного насилля не будуть застосовувати, ні пошкоджувати їхнє майно. Ті, хто відмовлявся платити цим людям «данину», скажемо так, були піддані фізичному впливу, або було пошкоджене їхнє майно».

Під час обшуків вилучили речові докази. Заарештували наразі двох.

«Один арештований за вимагання (стаття 189 КК), інший – за пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Затримані поїдуть в СІЗО і будуть чекати подальшої долі за рішенням суду».

Інші учасники злочинного угруповання також встановлені. Наразі тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні