--> У Нововолинську правоохоронці провели 16 обшуків. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську правоохоронці провели 16 обшуків. ФОТО. ВІДЕО

0
9
У Нововолинську правоохоронці провели 16 обшуків. ФОТО. ВІДЕО
У Нововолинську в четвер, 21 листопада, правоохоронці провели смасштабну спецоперацію із затримання банди наркоторговців. Затримано сім осіб, серед них – одна жінка.

Про це стало відомо у четвер, 21 листопада, на спільному брифінгу виконувача обов’язків прокурора області Ігоря Цюприка, начальника головного управління Національної поліції в області Петра Шпиги та начальника управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР НПУ Юрія Крошка.

«Ми затримали в порядку статті 208 сім осіб, – сказав в.о. прокурора області Ігор Цюприк. – Двох чоловік одразу з клопотанням про застосування запобіжних заходів доставили до Луцького міськрайонного суду. Наразі ці особи заарештовані. Цим особам інкримінується участь в організованій злочинній групі, яка займалася контрабандою наркотиків з Республіки Польща зі збутом їх на території Волинської області».

В.о. прокурора Волинської області Ігор Цюприк
В.о. прокурора Волинської області Ігор Цюприк


Нагадаємо, в Нововолинську затримали організовану банду. На підмогу нововолинським поліцейським прибули 30 спецпризначенців підрозділів стратегічних розслідувань, «Корду» та бійців Національної гвардії. Злочинне угруповання неодноразово здійснювало крадіжки та розповсюджувало наркотичні препарати у місті, і майже завжди злочинцям вдавалося виходити сухими з води.

Як повідомляли раніше, члени злочинного угруповання займалися контрабандою прекурсорів в особливо великих розмірах із Республіки Польща, а також незаконним придбанням та збутом наркотичних речовин та психотропів на території області.

Правоохоронці тривалий час документували дії злочинців, а в четвер, 21 листопада, провели спецоперацію з їх затримання.

«Сьогодні була проведена серйозна спецоперація, де була задіяна досить велика кількість підрозділів правоохоронної системи, включаючи і Службу безпеки України, і управління стратегічних розслідувань Нацполіції», – розповів начальник головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.

Начальник головного управління Національної поліції в області Петро Шпига
Начальник головного управління Національної поліції в області Петро Шпига


Він додав, що до злочинної групи входила 45-річна жінка. Всі бандити – мешканці міста Нововолинська.

«Сьогодні проведено 16 обшуків на теренах міста Нововолинська. Вилучена вся доказова база, яка свідчить про злочинну діяльність».

Документування злочинної діяльності щодо незаконного збуту наркотиків на території Волинської області триває.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні