--> У волинському місті з допомогою спецпризначенців затримали 10 небезпечних злочинців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському місті з допомогою спецпризначенців затримали 10 небезпечних злочинців

0
-11
У волинському місті з допомогою спецпризначенців затримали 10 небезпечних злочинців
У Нововолинську затримали організовану банду. На підмогу нововолинським поліцейським прибули 30 спецпризначенців підрозділів стратегічних розробок, «Корду» та бійців Національної гвардії.

Про це повідомили на сайті Нововолинська.

Під час відпрацювань була вилучена чимала кількість наркотиків та затримано більше 10 небезпечних злочинців. Про це розповів начальник Нововолинського міського відділення поліції Сергій Галащук.

«Сьогодні зранку було затримано більше 10 людей. На допомогу нам були залучені бійці «Корду», Національної гвардії та підрозділу стратегічних розробок. Також вдалося вилучити значну кількість наркотиків», – зазначив він.

Як стало відомо, злочинне угрупування неодноразово здійснювало крадіжки та розповсюджувало наркотичні препарати у місті, і майже завжди йому вдавалось виходити сухим з води. Як буде після проведеного рейду і чи понесуть зловмисники покарання за свої неправомірні дії, буде відомо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні