--> Мама хлопчика, тато якого помер від отруєння, не має куди забрати сина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мама хлопчика, тато якого помер від отруєння, не має куди забрати сина

2
3
Мама хлопчика, тато якого помер від отруєння, не має куди забрати сина
Маленький Владик із Ківерцівського району, тато якого помер від отруєння, може залишитись без матері.

Жінку врятували та виписали з лікарні, нині вона поруч з дитиною. Проте, що робити далі і куди йти після виписки сини – вона не знає.

Про це йдеться у сюжеті "Аверсу".

Нагадаємо, у селі Яромель Ківерцівського району подружжя отруїлося невідомою речовиною. Згодом 45-річний чоловік помер у лікарні, за життя його дружини борються медики у Луцькій міській клінічній лікарні

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Знайшли в лісі пляшку, думали – вино, а це отрута: попередня версія отруєння подружжя на Волині

“Вчора з’явилась мама, яка перебувала на стаціонарному лікуванні у міській лікарні. Її виписали, і зараз вона доглядає дитину”, - розповіла завідувач педіатрії ВОДКЛ Яна Рижко.

За словами лікаря, хлопчик почувається значно краще. Ба більше, вже не сам, а з мамою.

Пригадуючи той день, коли сталось нещастя, жінка розповідає, чоловік прийшов з лісу, приніс якусь пляшку, думали це вино, а це невідомо що було.

Після того злощасного вечора життя жінки перевернулось з ніг на голову. Тепер вона може втратити ще й сина. Адже після того, як малюка випишуть з лікарні, їм нема куди йти і за що існувати.

Раніше сім’я проживала у будинку на території ферми, де Леся разом із чоловіком разом працювали.

На роботі жінці сказали, що їх більше не приймуть назад. Розлучатись з сином пані Леся не хоче, адже хлопчик – найрідніша людина, яка у неї є.

“З сином поки у дитбудинок, а там щось будем шукати”, - сказала жінка.
Поки була у лікарні, каже, дуже хвилювалась за сина: з ким він і де.

Жінка дякує усім, хто допомагав хлопчику у лікарні і доглядав за ним. Небайдужих людей, які допомагали хлопчику, відгукнулося дійсно багато. Жінка надіється, що, можливо, серед них знову знайдуться чуйні серця, які допоможуть їй та сину бути разом.

До кінця тижня хлопчика планують виписати з лікарні. І якщо пані Лесі не буде куди забрати сина, то він знову залишиться сам. Цього разу у дитячому будинку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я прочита в про малинького хлопчика Владіка та його маму в мені є де забрати але в мене друг є погано говорить і чоловіка немає живуть вони з мамою його якщо зацікавить то подзвонити за цим номером
Відповісти
Як знайти цю сім'ю?Контакти мами є?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні