--> Знайшли в лісі пляшку, думали – вино, а це отрута: попередня версія отруєння подружжя на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знайшли в лісі пляшку, думали – вино, а це отрута: попередня версія отруєння подружжя на Волині

2
-12
Знайшли в лісі пляшку, думали – вино, а це отрута: попередня версія отруєння подружжя на Волині
На Волині у селі Яромель Ківерцівського району подружжя отруїлося невідомою речовиною. 45-річний чоловік помер, за життя його дружини борються медики, у лікарні також їхній 8-місячний малюк.

Попередньо відомо, що чоловік ходив по гриби, у лісі знайшов пляшку з рідиною, схожою на вино, приніс додому та розпив із дружиною, за деякий час вони знепритомніли.

Про йдеться в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, у Ківерцівському районі до лікарні госпіталізували чоловіка і жінку з немовлям, яких знайшли непритомними. Лікарі припускають – напередодні вони випили зайвого, бо в організмі явні ознаки отруєння, до того ж сурогатом. Та найстрашніше те, що семимісячний хлопчик, якого теж виявили в помешканні непритомним – знаходиться на грудному вигодовуванні, а тому інтоксикація мами передалась і немовляті.

Непритомними чоловіка і дружину знайшли односельці в будинку на території ферми, де вони жили і працювали. Попередньо відомо, що чоловік ходив по гриби, у лісі знайшов пляшку з рідиною, схожою на вино, приніс додому та розпив із дружиною, за деякий час вони знепритомніли. Біля них весь час лежав восьмимісячний малюк. Їх усіх трьох забрали в лікарню. У дитина отруєння не виявили, а от батька врятувати не змогли. Чоловік помер у лікарні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Потрібна допомога немовляті, батьки якого отруїлися сурогатом.

Що за рідину випило подружжя достеменно невідомо. Коли їх знайшли в хаті, на столі було чимало страв, зокрема і консервовані гриби.

У поліції справу кваліфікують, як нещасний випадок.

"Знайшли у лісі якесь вино. Випили, а то отрута", — розповіла мати потерпілої жінки Галина Хоніна.

Завідувач відділення детоксикації Луцької міської лікарні Ігор Гордійчук розповів, що стан жінки поліпшився, вона прийшла свідомості. Діагноз - отруєння невідомою речовиною важкого ступеня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що у людей в голові?
Відповісти
Не думаю, що то були і є адекватні люди. Якщо це основна версія пригоди, то треба бути настоящим дибілом найгірше п"яницею, щоб принести додому якусь рідину у пляшці та щей з дружиною яка його підтримала розпити невідомо що. Така їх доля, а малюка жалко, дитя чому повинно так жити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні