--> Отруєння у луцькому «Промені»: в лікарні – кухарка і 6 студентів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Отруєння у луцькому «Промені»: в лікарні – кухарка і 6 студентів

2
3
Отруєння у луцькому «Промені»: в лікарні – кухарка і 6 студентів
У Луцьку поліція за фактом отруєння людей у закладі громадського харчування розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Нагадаємо, в середу, 20 листопада, ЗМІ писали про те, що в закладі "George’s Club", що у розважальному центрі "Промінь", отруїлися люди. Цю інформацію підтвердила завідувач санітарно-карантинним відділом Волинського обласного лабораторного центру Валентина Новачевська.

20 листопада, до Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про групове захворювання на гостру кишкову інфекцію та госпіталізацію до обласної інфекційної лікарні сімох людей. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Попередньо поліцейські встановили, що потерпілі в суботу, 16 листопада, відзначали День студента в кафе одного із торговельно-розважальних центрів у Луцьку.

Станом на 20 листопада на стаціонарному лікуванні в обласній інфекційній лікарні перебувало шестеро відвідувачів віком від 18 до 20 років, а також 34-річна кухарка закладу. Як повідомляють медики, загрози життю потерпілих немає.

Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді штрафу у розмірі до 1,7 тис. грн., або арешту на строк до шести місяців, чи обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
16 листопада в Промені отруїлася дитина шести років в Чорничному кафе. Теж сал монелп Чому про це не пишете?
Відповісти
На місці Покровського я б увесь персонал роздягнув до трусів і розігнав по усій Волині без права прийому на роботу , або по тим помійним ямам звідки вони вилупилися ... А постраждалим співчуття, і можу порадувати - лікування від сальмонелезу довготривале із постійними рецидивами, кривавий пронос на пару років забезпечений ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні