У луцькому «Промені» – масове отруєння людей

5
3
У луцькому «Промені» – масове отруєння людей
У Луцьку в закладі "George’s Club", що у розважальному центрі "Промінь", отруїлися люди.

Цю інформацію підтвердила завідувач санітарно-карантинним відділом Волинського обласного лабораторного центру Валентина Новачевська, пише інформаційне агентство "ВолиньPost".

За її словами, 19 листопада фахівці лабораторного центру отримали повідомлення про те, що до інфекційної лікарні госпіталізували 6 осіб. Усі вони були відвідувачами закладу "George’s Club", що у РЦ "Промінь".

"Це ще не остаточна цифра потерпілих, люди ще звертаються. Ми повідомили про випадок у відповідні структури, відібрали необхідні проби, у тому числі й у персоналу. Є підозра на сальмонельоз. Закладу ми рекомендували закритися, але вони чомусь цього не зробили", – зауважила Валентина Новачевська.

У закладі "George’s Club" ж відзначили, що дізналися про ситуацію випадково й вважають, що насправді отруєння не було. Мовляв, ніхто з відвідувачів до них зі скаргами не звертався. Додали, щоправда, що фахівці і справді відібрали проби для аналізів. Але, на переконання адміністратора закладу, робили це лише через те, що змушені реагувати на повідомлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Їжте дома, любі друзі. Картопелька з сальцем, борщик, варенички!!! І ніяких отруєнь))
Відповісти
І буде "дешево і сердито"..)
Відповісти
сидіть вдома, розмножуйтесь, працюйте на феодалів і вмирайте. так краще?
Відповісти
Потрібно перевірити
Відповісти
ППЦ!
Потрібно звернення з моргу?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні