--> У Луцьку вирішили поки не зносити скандальний гаражний кооператив | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку вирішили поки не зносити скандальний гаражний кооператив

0
5
У Луцьку вирішили поки не зносити скандальний гаражний кооператив
Земельна комісія Луцької міськради вирішила дозволити розміщення гаражів на проспекті Президента Грушевського ще терміном на п’ять років.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 20 листопада, повідомляє ІА Волинські новини.

Депутати розглянули питання щодо надання дозволу БК «Ветеран Грушевського 23б» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування заблокованих гаражів на проспекті Президента Грушевського, 23-б (орієнтовною площею 0,12 гектара).

Як зауважив голова комісії Олександр Козлюк, раніше підготували відмовне рішення, але тепер пропонують підтримати альтернативний проєкт рішення про надання дозволу терміном на п’ять років.

Нагадаємо, гаражний кооператив розташований неподалік від ТРЦ «Промінь». Лише три гаражі із загальної кількості – приватизовані власниками, які їх використовують за цільовим призначенням. Інші ж – розташовані на території багатоквартирної забудови незаконно (неприватизовані), їх люди використовують як склади для особистих речей.

У травні члени гаражного кооперативу «Ветерана Грушевського 23-б» прийшли до депутатів Луцької міськради, аби відстояти власні інтереси – не дозволити зносити неприватизовані тимчасові споруди – металеві гаражі, які розташовані майже в центрі міста.

У червні ж на розгляд депутатів повторно виносили проєкт рішення про демонтаж гаражів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні