--> Скандал у піцерії на Волині: власниця закладу стверджує, що на працівників зводять наклеп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандал у піцерії на Волині: власниця закладу стверджує, що на працівників зводять наклеп

0
6
Скандал у піцерії на Волині: власниця закладу стверджує, що на працівників зводять наклеп
Власниця закладу «Станція піца» у Рожищі, в якому нібито отруїлася дитина, показала сертифікати якості продуктів і розповіла про гостю, яка «атакує» її заклад критикою у фейсбуці.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла власниця дитячого закладу «Станція піца».

Нагадаємо, у спільноті «Нетипове Рожище» волинянка написала гнівний пост, мовляв у цьому закладі її сім’ю нагодували несвіжими стравами, у чек «доплюсували» зайві 35 гривень. Більше того, після картоплі фрі її дитина потрапила в лікарню з отруєнням.

За словами власниці, «Станція піца» – це заклад, в якому заборонено розпивати міцні алкогольні напої. У меню є лише пиво та вино.

У той день, 9 листопада, до піцерії прийшла сім’я, яка замовила картоплю фрі та піца «Цезар». Зробивши замовлення, дорослі вирішили випити принесений з собою коньяк. Адміністрація закладу зробила зауваження гостям, зазначивши, що розпивання міцних алкогольних напоїв у «Станція піца» заборонено. Після цього жінка вирішила замовити пиво, яке у піцерії коштує 22-25 гривень. Не дочекавшись напою, відмовилася від нього.

«Офіціант встигла пробити в чек це пиво, але після відмови відмінусувала із загальної суми. Потім ця жінка висунула нам претензії, мовляв, ми дописали їй у чек 35 гривень, хоча це навіть нелогічно, бо пиво коштує як мінімум на 10 гривень дешевше. І це виключено, бо офіціантка відмінусувала з чеку пиво, від якого гостя відмовилася», – пояснює власниця закладу.

У своєму дописі незадоволена гостя стверджувала, що замість листя салату, яке було в складі піци «Цезар», у страву поклали пекінську капусту. Власниця піцерії ж запевняє, що у «Станції піца» немає страв із цією капустою, а відтак її взагалі не використовують на кухні.

«Нам тричі на тиждень постачають продукти. Буває, що листя салату закінчується, тоді наші працівники купують мікси салату в супермаркетах. І, скажу відверто, це недешево, але класти до страви пекінську капусту – це виключено. Тим паче, на фото чітко видно, що це не пекінка, а салат», – розповідає вона.

Нарікала відвідувачка закладу і на картоплю фрі, якою, за її словами, отруїлася її дитина. Як розповіла журналістам власниця «Станція піца», на наступний день після відвідування закладу о 9:30 ця жінка разом з дитиною прийшла вимагати в персоналу закладу компенсувати «моральні збитки».

«Вона кричала, що після нашої картоплі фрі її дитина блювала, більше того – її госпіталізували в лікарню. Але виникає питання: як дитину після отруєння так швидко відпустили з лікарні? І для чого вона привела цю дитину з собою, якщо стверджує, що їй погано? І ще одне – ця жінка теж їла картоплю фрі. За логікою, вона теж мала б нею отруїтися», – міркує власниця піцерії.

Згідно з документами, які надала інтернет-виданню власниця закладу, у той день, 9 листопада, в піцерії замовили 23 порції картоплі фрі. Жоден гість, окрім тієї, яка написала гнівний пост у фейсбуці, не скаржився на якість страви. Крім цього, підприємиця показала сертифікат відповідності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.



«Мені дивно, що матір, в якої нібито щойно виписали дитя з лікарні, приводить його в піцерію скандалити. І якщо дійсно дитина отруїлася, то чому її виписали з медзакладу на наступний день? Чому інші гості не скаржилися?» – каже жінка.

Крім цього, офіціантки закладу розказали, що поцікавилися в незадоволеної відвідувачки, чи могла її дитина отруїтися іншими продуктами, які їла протягом дня.

«Вона запевнила, що, окрім картоплі фрі, більше нічого їй не давала. То, може, саме через це дитині могло стати погано? Усі знають про шкідливість картоплі фрі. А тут ще й на голодний шлунок годувати дитину смаженою картоплею – то не дивно, що в неї була блювота», – коментує підприємиця.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні