Волинянку обманули в піцерії і принесли несвіжі страви

0
-2
Волинянку обманули в піцерії і принесли несвіжі страви
Волинянка 9 листопада з сім'єю відпочивала в одному із кафе у місті Рожищі. Заклад "Станція піца" розчарував відвідувачів: страви були несвіжі і несмачні – не відповідали зазначеному складу у меню, у рахунку гостям "доплюсували" зайві 35 гривень. Ба більше, коли сім’я повернулась додому, в дитини були ознаки отруєння.

Про це у фейсбуці у спільноті Нетипове Рожище написала Юлія Мартинюк.

Жінка розповіла, що замовили піцу "Цезар" і картоплю фрі для дитини. До складу піци мали б, відповідно до меню, входити такі інгредієнти: два види сиру, соус, м'ясо курки, листя салату.

Натомість, після замовлення, їм принесли піцу усього з кількома шматочками м'яса, соусом, а замість листя салату – пекінська капуста.

Розчарувала відвідувачів й інша страва – картопля фрі пахла старою та була сухою.

"Зібравшись додому попросили розрахувати нас, принесли чек, де було до нашої набратої суми доплюсовано 35 гривень, чоловік попросив відмінусувати лишнє, після чого побачили неприємну посмішку на обличчі. Розрахувались та залишили чайові. Дитина отруїлась картоплею. Пішла сьогодні, щоб вирішити це питання", – розповіла жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні