«Навіть не запросили», – лауреат першого фестивалю «Оберіг» за бортом «Оберегу-2019»

0
6
«Навіть не запросили», – лауреат першого фестивалю «Оберіг» за бортом «Оберегу-2019»
Відомого українського музиканта і композитора, лауреата фестивалю «Оберіг-1989» Сергія Шишкіна не запросили на фестиваль «Оберіг-2019».

Про це Сергій Шишкін написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Музикант, який мешкає у Володимирі-Волинському, процитував видання «Каменярі-інфо», яке називає його одним із засновників жанру «української співаної поезії».

«Перший конкурс, на якому Сергій Шишкін отримав призове місце, був «Оберіг» у 1989 році. Цей конкурс фактично дав йому старт. Він став лауреатом кількох фестивалів, у тому числі: «Оберіг» у 1989 році, «Червона рута» в 1993 році, «Білі вітрила»...» – пише видання.

Сергій Шишкін констатує: «А сьогодні «Оберіг-2019» почався без мене. Навіть не запросили...»

У коментарі під цим дописом колега Сергія Шишкіна, лауреат першого Всеукраїнського фестивалю «Червона рута» (м. Чернівці, 1989), музикант і композитор з Рівного Леонід Репета зазначає: «Не поважають аборигенів».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Тих, хто творить українську культуру, у нас не поважають», – Сергій Шишкін

Нагадаємо, 7-9 листопада в приміщенні Палацу культури міста Луцька триває Всеукраїнський фестиваль авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2019».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні