Мисливським товариствам здали в оренду на 25 років волинські угіддя

0
1
Мисливським товариствам здали в оренду на 25 років волинські угіддя
Мисливські угіддя, від яких відмовилися держлісгоспи на Волині, здали в оренду.

Декілька рішень щодо мисливських угідь ухвалили під час пленарного засідання 25 сесії Волинської обласної ради 24 жовтня, пише ІА Волинські новини.

Так, від збиткових мисливських угідь площею 12,15 тисячі гектарів відмовилося державне підприємство «Маневицьке лісове господарство».

Також депутати припинили право користування частиною мисливських угідь державного підприємства «Колківське лісове господарство» площею 19,8347 тисячі гектарів у зв’язку з добровільною відмовою від користування.

Товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливство Волині» надали у користування на 25 років мисливські угіддя площею 36,25544 гектара.

Йдеться про 30,4674 тисяч гектарів лісових угідь у Вовчецькому, Галузійському, Маневицькому, Оконському, Куклинському та Черевахівському лісництвах та 5,78804 тисячі гектарів водно-болотних угідь на території Куклинської, Черевахівської, Прилісненської, Костюхнівської, Маневицької, Лісівської, Оконської та Великоведмезької сільрад.

Товариству з обмеженою відповідальністю «Поліський Єгер» надали у користування на 25 років мисливські угіддя площею 19,8347 тисячі гектарів: 17,1383 тисячі гектарів лісових угідь на території Граддівського, Колківського, Рудниківського, Розничівського та Куликовицького лісництв та 2,6964 водно-болотних угідь на території Колківської,Комарівської, Копиллівської, Красновільської, Куликовичівської, Чорнижівської та колишніх Боровичівської, Годомичівської, Рудниківської та Старосільської сільрад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні