Від сьогодні у Луцьку електронні квитки видаватимуть пільговикам ще у двох місцях

1
5
Від сьогодні у Луцьку електронні квитки видаватимуть пільговикам ще у двох місцях
З 25 жовтня, у Луцьку, електронні квитки пільговикам можна отримати ще у двох місцях (окрім ЦНАПу та карткового центру компанії ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ”).

Сьогодні розпочали виготовлення та видачу електронних квитків для пільгових категорій населення у департаменті соціальної політики Луцької міської ради на проспекті Волі, 4а та у сервісному-центрі EVODA комунального підприємства “Луцькводоканал” на проспекті Соборності, 25.

Про це повідомили на сайті Луцької міськради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усе про впровадження електронного квитка у Луцьку.

Департамент соціальної політики працює з понеділка по четвер з 8.30 до 17.30. У п'ятницю з 08.30 до 16.15. Для пільгових категорій громадян електронні квитки видають безплатно і вони є персоніфікованими.

Також сьогодні розпочали видавати електронні квитки для пільгових категорій населення у сервісному-центрі EVODA комунального підприємства “Луцькводоканал” на проспекті Соборності, 25. (Графік роботи: Пн.-Пт. з 08.00 до 17.00.)

Аби отримати електронний квиток, необхідно мати з собою такі документи:

- паспорт громадянина України;

- реєстраційний номер облікової картки платника податків (індивідуальний податковий номер);

- посвідчення, що надає право на пільговий проїзд у громадському транспорті.

Нагадаємо, що отримати електронний квиток пільговики можуть також у Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку на вулиці Лесі Українки, 35.

Також отримати електронний квиток представники пільгової категорії населення можуть у картковому центрі компанії ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” за адресою: вулиця Лесі Українки, 16а, щоденно з 8 до 22 години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову дурять. У водоканалі по Соборності не видають. Я сьогодні там була.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні