--> Де і до котрої години можна отримати електронні квитки у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де і до котрої години можна отримати електронні квитки у Луцьку

3
4
Де і до котрої години можна отримати електронні квитки у Луцьку
У Луцьку ажіотаж через видачу електронних квитків. Розповіли, до котрої години й де можна отримати картки.

У перший день видачі електронних квитків пільговим категоріям населення, у вівторок, 22 жовтня, картки отримали всі охочі, пише ІА «Волинські новини».

Нагадаємо, у середу, 23 жовтня, у Луцьку продовжили видавати електронні квитки для пільгових категорій населення. Квитки видають у картковому центрі компанії ТОВ "СІТІ КАРД СИСТЕМ" на вулиці Лесі Українки, 16а.

Натомість, аби не створювати додатковий ажіотаж, лучан закликають не утворювати чергу ще до відкриття карткового центру, який і так працює до 22.00 без вихідних.

Як розповів керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, за перший день видачі електронних квитків у картковому центрі ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» пільговики отримали близько 500 квитків.

«Усі, хто звернувся, той отримав електронний квиток», – сказав Володимир Степанов.

Він акцентував, що центр «СІТІ КАРД СИСТЕМ», що на вулиці Лесі Українки, 16, працює з 8.00 до 22.00 без вихідних, тому, як наголосив Володимир Степанов, зовсім не обов’язково займати чергу з 6 ранку, а, до прикладу, пенсіонери, що працюють, можуть звернутися до центру після роботи або ж у суботу чи неділю.

«Учора ввечері я заходив до центру «СІТІ КАРД СИСТЕМ». Черги там не було, тож людям не обов’язково приїжджати зранку», – звернув увагу Володимир Степанов.

Окрім центру «СІТІ КАРД СИСТЕМ», де відвідувачів обслуговують 12 операторів, відсьогодні, 23 жовтня, електронний квиток пільговики можуть отримати у департаменті ЦНАП, де облаштовано два робочих місця для видачі карт.

А вже із завтрашнього дня оформити пільговий електронний квиток можна буде і в департаменті соціальної політики.

Також незабаром електронні квитки пільгові категорії населення зможуть отримати і в сервіс-центрі «Луцькводоканалу», що на проспекті Соборності. Там буде встановлено і термінал для продажу та поповнення карток.

Оператори з видачі електронних квитків у ЦНАПі, департаменті соціальної політики та «Луцькводоканалі» працюватимуть згідно з графіком цих установ.

«Ми розширюємо кількість місць, де всі охочі зможуть оформити електронні квитки», – акцентував Володимир Степанов.

Він додав, що, своєю чергою, оформлювати учнівські електронні квитки будуть безпосередньо в школах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як бути пільговикам з громад? Де і як отримати картку
Відповісти
Де і коли можна отримати звичайний електронні квиток?
Відповісти
Почалася Епоха добробуту.
Цікаво скільки лишиться дурних шоферів у Луцьку на весну
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні