Знайшли тільки кофту одного з рибалок: триває пошук Олексія Веремійчика. ФОТО

1
-14
Знайшли тільки кофту одного з рибалок: триває пошук Олексія Веремійчика. ФОТО
Рідні, друзі, знайомі та волонтери продовжують пошуки безвісти зниклого Олексія Веремійчика.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав волинський журналіст Володимир Данилюк.

За його словами, пошуки Олексія Веремійчика на озері Люб'язь біля с. Підкормілля досі тривають.

"Працює гелікоптер. Результату наразі нема... Знайшли тільки кофту одного з тих, хто був у човні..." – йдеться в дописі.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" Володимир Данилюк розповів, що
пошуки активно продовжуються, з самого ранку в середу, 16 жовтня, на березі є мати лучанина.

Нагадаємо, в суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

Водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Люб'язь, але не знайшли Олексія Веремійчика.

До пошукової операції долучились волонтери, родичі та знайомі зниклого чоловіка, працівники поліції та Національного парку "Прип’ять-Стохід". Пошуки тривають 5 день.

На допомогу активістам та небайдужим, які продовжують пошуки, залучили гелікоптер, який має змогу проходити низько над рівнем водойми. З його допомогою обстежується прибережна зона, навколишня територія і озеро.

Вчора дружина Олексія Веремійчика Анна заявила, що троє чоловіків, які були разом з луцьким посадовцем на риболовлі на озері Люб’язь в Любешівському районі, дають різні покази і не сприяють пошукам.

"Дуже прошу відповідні органи, слідчих, які керують пошуком Олексій Веремійчик звернути увагу на неузгоджені покази трьох людей, які були з моїм чоловіком в човні, і які жодним чином не сприяють пошукам зниклого", – звернулася до правоохоронців Анна Веремійчик.

Також вона назвала імена тих, хто рибалив разом з Олексієм. Це Олександр Грановський, Сергій Омелянчук та Іван Дишко.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" речник Головного управління Нацполіції у Волинській області Віктор Гомоль розповів, що вчора рішенням керівника поліції області Петра Шпиги додатково створили слідчо-оперативну групу до якої окрім співробітників Любешівського відділення поліції ввійшли досвідчені слідчі Головного управління Нацполіції. Тобто очевидців події слідчі опитають ще додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- Видно , - не люблять місцеві браконьєри порядних рибалок ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні