--> Секретний об'єкт: до відстійників волинської птахофабрики обмежили доступ. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Секретний об'єкт: до відстійників волинської птахофабрики обмежили доступ. ФОТО

0
0
Секретний об'єкт: до відстійників волинської птахофабрики обмежили доступ. ФОТО
У понеділок, 14 жовтня, активіст Тарас Сватко у своєму пості у фейсбуці опублікував нові фото з відстійників Володимир-Волинської птахофабрики.

Біля них встановили таблички "Приватна власність. Прохід та проїзд заборонений", а рідина кривавого кольору, говорить активіст, тепер тече з іншої труби, пише "Буг".

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня місцеві активісти зафільмували потік викидів рідких відходів червоного кольору на території Володимир-Волинського району. Нечистоти ведуть до відстійників ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика". За фактом можливого забруднення землі внаслідок діяльності Володимир-Волинської птахофабрики відкрили кримінальне провадження.

Як розповідає Сватко, земельна ділянка, на якій встановили таблички з надписами перебуває у державній власності. Таких табличок він побачив 3-4 неподалік від об’їзної траси.



"Відстійники нині стали секретним об’єктом. Не зважаючи на те, що ця земельна ділянка перебуває в державній власності, поставили ось такі таблички", – пише Сватко.



Активіст також зауважив, що тепер відходи течуть з іншої труби. І колір у них червоний.

Я розповів Тарас Сватко журналістам, запах, який відчув біля відстійників птахофабрики, був у кілька разів сильнишим, ніж 8-го жовтня. Тоді на поля фільтрації з’їхалися журналісти центральних каналів через відео, яке нашуміло у мережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні