--> На любешівському озері тривають пошуки зниклого Олексія Веремійчика: ПОТРІБНА ДОПОМОГА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На любешівському озері тривають пошуки зниклого Олексія Веремійчика: ПОТРІБНА ДОПОМОГА

0
-2
На любешівському озері тривають пошуки зниклого Олексія Веремійчика: ПОТРІБНА ДОПОМОГА
Третій день тривають пошуки зниклого під час риболовлі на озері Люб'язь Любешівського району Волині директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Усіх небайдужих просять допомогти і долучитися до пошуків. Потрібні люди, дрони, будь-яка техніка, що може допомогти у пошуку, термоси, автомобілі.

Нагадаємо, Олексій Веремійчик – директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради, зник в суботу, 12 жовтня, на озері Люб’язь, в Любешівському районі.

В неділю, 13 жовтня, водолази-рятувальники обстежили близько 20 тисяч квадратних метрів дна на озері Любязь, втім Олексія таки не знайшли.

Також майже 6 гектарів дна водойми обстежили методом тралювання (за допомогою спеціальних тросів та рятувальних човнів). Пошуки ускладнюються сильним замуленням дна, видимість у воді озера – не більш ніж 1 метр.

Небайдужі, друзі,знайомі, продовжують прочісувати навколишню місцевість з надією, що Олексій таки доплив до берега. У пошуках потрібна допомога.

"Дуже сподіваємося на допомогу кожного з вас, адже хочемо віднайти зниклого безвісти друга, колегу – Олексія Веремійчика. Кожна деталь важлива, кожна людина. Реагуйте, будь ласка, на наші дописи, заклики, допоможіть поширити інформацію максимально, знайти ресурси, людей, абсолютно все, що може знадобитися в пошуку зниклого, – пише у фейсбуці Ірина Полєтуха.

Станом на 14 жовтня пошуки тривають. Потрібні:

✔️Люди: з Луцька, Любешова, області.
✔️Дрони
✔️Будь-яка допоміжна в пошуку техніка
✔️Термоси/чайники, щоб від прикурювача гріти
✔️Автомобілі, які можуть звозити людей з Луцька.

Оксана Струк у фейсбуці конкретизує:

"Потрібні люди, групи людей! Третя доба людина мокра, холодна і без їжі! Сонце заходить, і стає дуже холодно! Ми віримо, що він ще живий!!!! Але СЬОГОДНІ !!!!!!!!! СЬОГОДНІ!!!!!!!!! Мова іде про години!!!!!! Максимально потрібно прочесати все!

Тепер конкретно, якщо ви їдете. Нам/вам потрібно:
- дрони!
- ноути (щоб читати інфу з них)
- пауербенки (багато пауербенків, електрики нема взагалі)
- генератори (на бензині)
- ліхтарики
- теплий чай (може, хтось має великі термоси)
- !!!!!!!! кінологів (ми всіх можливих обдзвонили, потрібні собаки, які шукають людей. Не кидайте мені телефони, ми не можемо зараз дзвонити, сідають мобільні, немає де заряджати! Пошукайте і дайте інфу! Може, є які приватні служби порятунку, про які ми не знаємо)!!!!!!
- вам взяти теплий одяг, чоботи гумові, змінні чоботи гумові".

Дуже потрібні нові люди. "Ці третю добу не сплять, немає сили і ідей", – пояснює Оксана Струк.

"Людей реально мало!!! – констатує учасниця пошуків. – Не знаю, про що там пишуть у ЗМІ, але якщо побачити на власні очі масштаби, які треба прочесати, і скільки людей в реальності (!!!), то питання: хто пише всі ті пости! Мало! Максимально людей, і сьогодні!"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні