--> Олексія Веремійчика шукають з допомогою літака. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Олексія Веремійчика шукають з допомогою літака. ФОТО

0
0
Олексія Веремійчика шукають з допомогою літака. ФОТО
Другий день тривають пошуки зниклого під час риболовлі на озері Люб'язь Любешівського району Волині директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика. Станом на 16:00 13 жовтня розпочали пошуки з повітря, задіявши легку авіацію.

Про це повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Окрім того, територію озера протягують неводом (великим мережевим відціжувальним знаряддям, яке використовують у промисловому рибальстві).

Нагадаємо, в суботу, 12 жовтня, на озері в Любешівському районі зник безвісти директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексій Веремійчик.

З самого ранку 13 жовтня на озері працюють дві водолазні групи ДСНС. А всі небайдужі продовжують прочісувати навколишню місцевість з надією, що чоловік таки доплив до берега.

Як повідомив головний редактор інформаційного агентства «Волинські новини» Іван Савич, пошуки наразі не дали результатів.

«Літак, 3 коптери, човни, групи водолазів, ДСНС, поліція, лісники, місцеві, рибалки – до пошуків Олексія залучили максимум ресурсів, працюємо. Поки безрезультатно. Шукаємо. Молимось і сподіваємось», – написав Іван Савич у фейсбуці.

Щоб не зупинити пошук, коли почне смеркати, всіх, кому не байдужа доля Олексія Веремійчика, просять допомогти.

Потрібні групи людей із будь-якими освітлювальними приладами для обходу площ поблизу водойми. Це дозволить не зупинити пошук, коли розпочне смеркати.

Контакт для коригування дій – 0509266196, Наталія Назарук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні