Голова Волинської облради відмовилася скликати позачергову сесію

8
-11
Голова Волинської облради відмовилася скликати позачергову сесію
Голова облради Ірина Вахович не погодилася на скликання позачергової сесії, яку вимагали активісти Комітету протидії капітуляції.

Зустріч відбулася у кабінеті голови облради. Як пояснили активісти, вони хочуть відреагувати на те, що зараз відбувається в Україні, - повідомляє ІА "Конкурент".

Як зазначив депутат Волиньради Олександр Пирожик, Волинська обласна рада несе іміджеві втрати, адже не реагує на ситуацію.

«Волинь мовчить. А могли б сказати: так, ми це питання ставимо на порядок денний, обговорюємо, бо так вимагає частина українського суспільства і волинської громади зокрема», – зазначив депутат.

Депутати Луцької міської ради Микола Федік і Павло Данильчук зазначили, що у такий спосіб хотіли застерегти владу і показати, що люди на Волині проти формули,проти закону про особливий статус, проти внесення змін до Конституції та проти виборів. А також хотіли б почути думку кожного депутата.

Проте Ірина Вахович не бачить підстав для скликання позачергової сесії.

«Немає конкретики у тому, проти чого ми виступаємо. На даний час я не бачу ніякої загрози, це все є вимисел, це все є надумана ситуація. Якщо буде загроза капітуляції, я перша скличу позачергову сесію. А сесії обласних рад, як би там не було, не мають повноважень диктувати президенту, що робити в зовнішньоекономічних зв’язках. Він хоче піти на шлях миру різними методами, він старається. А що зараз показує український народ фактично такими підбурюваннями? Президент сам проти капітуляції, і він про це офіційно заявив. Я не хочу збирати позачергову сесію. Але я буду збирати голів фракцій, ми будемо це обговорювати. Я до кінця дня сьогодні дам офіційне звернення від себе особисто з обґрунтуванням своєї особистої позиції», – висловила свою думку голова облради.

Вона також зазначила, що президент уже почув народ, адже подібні мітинги відбулися під офісом президента.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, чи усвідомлюють 73% і всі ті, хто так «топить» за ігруна хером по роялю, що у випадку найменшого «шухеру» комік здрисне в теплі краї першим і кластиме на Україну прилад для гри на роялі. А для зеледрочерів місця в приватному рейсі не буде, і лишатимуться вони тут. З нами. І смішитимуть коміка звідси. Гнусавий клоун настільки потужно втілює ідеї леніна про керування державою неосвіченими керунами, що начасі змінити фамілію. Наприклад на «БЕнін». Гарні одяг та вигляд преЗЕдентових ставленників не передбачає, що вони - такі ж гарні спеціалісти.
Відповісти
Бот галімий розкажи но, що твій шоколадний зробим за 5 років для того що би закінчити цю війну?
Відповісти
Ху@нин ти, а не лучанин. Здай свій біопаспорт, зажени назад до ляхів свою бляху, відсиди за крадений бурштин і взагалі вали на свої «волинські новини» і дрочи там, пускаючи слюни, на команду ЗЕлебобіків
Відповісти
Коли побачите загрошу, шановна, то буде уже надто пізно!
Ми це уже проходили, і не раз...
Відповісти
Трясеться за своє крісло!
Відповісти
Пані головиха виконує вказівки Палиці. По-друге, існує порядок скликання позачергової сесії, ним і треба користатись, а не базікати з приводу втрати авторитету. По-третє, ніхто не заважає депутатам усіх рівнів у Волинській області скласти, підписати і оприлюднити вимогу до Президента пояснити громадянам України, що він збирається робити? Здавати державу заради «миру», чи звільняти Донбас та Крим від окупанта для встановлення МИРУ. Головною метою має бути звільнення України від окупанта та засудження його в міжнародному кримінальному суді, а не базікання про «мир» та «вибори».
Відповісти
Видно добре Данильчуку при шоколадному жилося , не помішало би перевірити скільки хапонув , але памятай - шоколаду більше не буде НІКОЛИ .
Відповісти
А що Ви хотіли:
Моніка-при владі,
дрочуни - в Верховній Раді,
а на місцях - Бл@ді,
Ось і повний комплект...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні