Масштабна пожежа у військовому шпиталі: потрібні продукти, щоб годувати робітників

3
2
Масштабна пожежа у військовому шпиталі: потрібні продукти, щоб годувати робітників
Потрібні продукти, аби годувати тих, хто ремонтуватиме покрівлю військового госпіталю у Луцьку.

Про це написала Наталія Ариванюк у фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку трапилась пожежа в міському шпиталі. Займання трапилось у Луцьку в ніч на 20 вересня, полум'я охопило значну частину будівлі, зокрема дах.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали масштаби пожежі у Луцькому військовому госпіталі. ВІДЕО

На ремонт згорілої покрівлі Луцького військового шпиталю виділили три мільйони. За словами Наталії, буде задіяно 50-80 людей, яких потрібно годувати.

"За законом, їдальня перебуває в оренді і вправі годувати лише пацієнтів госпіталю, а не людей, які працюють над відновленням/ремонтом даху", – йдеться в дописі.

"Нам треба погодувати усіх, бо ж головне – життя та здоров'я людини. Треба хоч якось віддячити тим, хто фізичною працею допомагає нам. Тому дуже прошу бути небайдужим, активним і допомогти, якщо не продуктами, то фінансово, а я вже закуплю все необхідне", – додає Наталія.

За її словами, потрібні такі продукти: м'ясо, птиця, риба, крупи, макарони, консервація, ковбаса, печиво, сало, цибуля, часник та інші овочі.

Допомогу можна передавати безпосередньо на КПП госпіталю м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 4 або на офіс: вул. Крилова, 7.

Телефон Наталії: +380506540649
Для фінансової допомоги: 5523245800122663 (Ариванюк Н. А).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мене на роботі не кормлять, беру з собою обід.
Відповісти
Так треба годувати.
Але по великому рахунку це не війна. Такі події трапляються не рідко. Держава на це закладає гроші у бюджет. Якщо можновладці не можуть справитися, то їх треба розігнати і замінити волонтерами. Так?
Відповісти
"За законом, їдальня перебуває в оренді і вправі годувати лише пацієнтів госпіталю, а не людей, які працюють над відновленням/ремонтом даху" - за яким це законом?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні