На кордоні з Польщею затримали злодія, причетного до низки крадіжок на Волині

0
-1
На кордоні з Польщею затримали злодія, причетного до низки крадіжок на Волині
На кордоні з Польщею затримали чоловіка, який разом з братом обкрадав магазини в Нововолинську. Молодик хотів виїхати за кордон за паспортом брата.

Про це повідомляє "Буг".

Нагадаємо, 28 серпня у Нововолинську брати грабували магазини: одного затримали, інший втік.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:Одного з братів, які обкрадали магазини у волинському місті, – взяли під варту.

Злодій хотів виїхати з України. Начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук розповів, на кордоні затримано двох осіб – мешканців Нововолинська, які перебували в розшуку за вчинення майнових злочинів.

У Львівській області на пункті пропуску “Шегині” спіймали чоловіка, який разом з братом вчиняв крадіжки в магазинах та підозрюється у вчиненні інших кримінальних правопорушень. Разом із ним хотів виїхати до Польщі й громадянин К., розшукуваний за грабежі.

Нагадаємо, 28 серпня близько 16:00 двоє чоловіків в продуктовому магазині на 5-му мікрорайоні нанесли кілька ударів продавцю та викрали з каси близько 3000 гривень. Того ж дня одного затримали та взяли під варту.

Інший залишився на волі і користувався закордонним паспортом брата. З чужими документами його затримали на кордоні. 27 вересня буде вирішуватися питання для обрання запобіжного заходу.

Розшукуваного за грабежі громадянина К., який також був спійманий на пункті пропуску “Шегині”, взяли під варту. Він перебуває в СІЗО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні