Одного з братів, які обкрадали магазини у волинському місті, – взяли під варту

0
3
Одного з братів, які обкрадали магазини у волинському місті, – взяли під варту
30 серпня Нововолинський міський суд взяв під варту на 60 діб чоловіка, якого затримали після чергової крадіжки в магазині в Нововолинську.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду, – повідомляє "Буг".

Нагадаємо, 28 серпня у Нововолинську брати грабували магазини: одного затримали, інший втік.

Чоловік, перебуваючи в приміщенні магазину «Гурман», що розташований на проспекті С.Бандери, діючи за попередньою змовою з рідним братом, таємно викрали з каси відділу бакалії гроші. Та будучи відразу викритими продавцем, яка перешкодила їм покинути приміщення та почала їх затримувати, продовжили злочин, застосувавши насильство.
Продавчиню відштовхнули від дверей, нанесли удари кулаком в обличчя та втекли.

У ході пошукових заходів того ж дня о 17:44 одного зі злодіїв було затримано на вулиці Луцькій в порядку ст. 208 КПК України. Винесли підозру за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством).

Додамо, що обоє неодноразово раніше судимі. Затриманий – останній раз вироком Нововолинського міського суду від 30 вересня 2015 року за ч.2 ст.185 КК України до покарання у виді 2 років обмеження волі, звільнений 26.10.2017 на підставі Закону України «Про амністію» від 22.12.2016 на невідбутий строк 1 місяць 5 днів, судимість не знята і не погашена у встановленому законом порядку, відносно якого 26.06.2019 та 29.07.2019 до Нововолинського міського суду скеровано обвинувальні акти про обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 КК України. Молодик, якому вдалося втекти, нещодавно вийшов з місць позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні