«Волиньобленерго» відповіло на закиди Луцькради щодо задимлення в Палаці культури

0
-2
«Волиньобленерго» відповіло на закиди Луцькради щодо задимлення в Палаці культури
За електричні мережі в Палаці культури Луцька відповідає комунальний заклад. «Волиньобленерго» готове надати Луцькій міськраді запис телефонного звернення щодо задимлення щитової в закладі.

Так відреагував пресцентр ПрАТ «Волиньобленерго» на закиди посадовців Луцької міської влади щодо нереагування «Волиньобленерго» на імовірну пожежу в Палаці культури міста Луцька.

Нагадаємо, в середу, 25 вересня, на сесії Луцької міської ради радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що через перебій напруги у вівторок, 24 вересня, в Палаці культури задимілася щитова. Працівник, який на той момент перебував в приміщенні, подзвонив до обленерго, йому сказали залишити заявку, після чого вони опрацюють її.

«Це неприпустимо – так діяти в екстренній ситуації», – прокоментував Ігор Поліщук і зажадав звіту керівництва ПрАТ «Волиньобленерго».

На що пресцентр енергопостачальної компанії відповів: «Звертаємо вашу увагу, що у ПрАТ «Волиньобленерго» телефонні звернення записуються. Товариство готове публічно їх оприлюднити за умови погодження сторони, яка зверталася».

Також у ПрАТ «Волиньобленерго» додали: «Для довідки, інженерні електричні мережі Палацу культури міста Луцька перебувають у балансовій та експлуатаційній відповідальності комунального закладу. Це означає, що на підприємстві наявний експлуатаційний персонал, дії якого чітко регламентовані законодавством, у тому числі у випадку пожежі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні