Пожежа в Палаці культури в Луцьку: деталі. ФОТО

0
4
Пожежа в Палаці культури в Луцьку: деталі. ФОТО
У Палаці культури в Луцьку спрацювала пожежна сигналізація. Чергова одразу викликала пожежників і керівництво.

Усіх, хто перебував у приміщенні, вивели на вулицю. Це сталося ввечері 24 вересня. Про це пише Конкурент.

Нагадаємо, у Луцьку повідомляли про пожежу в Палаці культури.

У Палаці культури відчинені вікна і двері через невеликий дим. На місці працювали рятувальники, приміщення відключили від електропостачання. Ніхто не постраждав.

"На щастя, багато заходів в Палаці культури міста Луцька в цей час не було. Була тільки одна чергова, вона – героїня, їй треба дати премію. Вона правильно поступила в ситуації: терміново викликала пожежників, подзвонила до мене, до заступника директора, до інженера, електрик в нас ще перебуває на лікарняному, але теж прийшов. Усі наші служби були на місці буквально за три хвилини, як це сталося. Були заняття лише на третьому поверсі – усіх одразу вивели. У нас щитова розташована на першому поверсі. Тут не може бути таке, що хтось підпалив, бо тут сидить чергова. Пожежна сигналізація одразу спрацювала. Я думаю, що пішло велике навантаження на щитову", – розповів директора Палацу культури Юрій Войнаровський.

Із його слів, причину експерти з'ясовуватимуть завтра. У Палаці культури остання перевірка системи пожежної сигналізації була три місяці тому: все було гаразд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні