Відомо, що сказала влада підприємцям луцького ринку

3
5
Відомо, що сказала влада підприємцям луцького ринку
Розповіли, чи домовилися підприємці луцьких ринків з владою міста лишити Старий ринок на діючому місці.

Про це стало відомо у середу, 25 вересня, на засіданні чергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, вранці, 25 вересня, тисячі підприємців та продавців ринків прийшли до приміщення міськради. Тут були підприємці Завокзального та Центрального ринків.

Через мітинг довго не розпочиналося засідання сесії міської ради. Ініціативна група в особі секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, першого заступника Григорія Недопада, заступника Костянтина Петрочука, депутатів Олександра Козлюка, Тараса Шляхтича, Сергія Були, Павла Данильчука вели перемовини із підприємцями в кабінеті №105.

Після цього радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що в перемовинах брали участь депутати різних фракцій, заступники, радники та секретар Луцькради.

«У нас відбулося дві зустрічі з підприємцями. Одна із Завокзальним, друга – з Центральним. Щодо долі Старого ринку, підприємці думали, що сьогодні ми будемо розглядати питання про розподіл земельної ділянки, тому й прийшли блокувати сесію. Але вони не знали, що такого питання в порядку денному немає», – сказав Поліщук.

Він додав, що ринок на діючому місці (вулиця Глушець) працювати не буде. Через певний час його таки перенесуть. Так, з понеділка почнуть перемовини про те, куди й коли перенести Старий ринок.

«Хочу сказати, що сьогодні, під час перемовин, підприємці були зустрічними до нас. Вони мають бажання мати з нами діалог щодо перенесення Старого ринку. Буде переговорна група, яка з понеділка вирішуватиме, куди, коли і як перенести ринок», – додав радник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От би харошу девятиповерхівку на місці старого ринку...
Відповісти
І чергова "козюра" побудує там торгово-розважальний центр!
Відповісти
Поліщук ти радник, а не мер. А амбіцій, як в мера Нью-Йорка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні