Луцькі підприємці заблокували сесію: чим займаються депутати

0
2
Луцькі підприємці заблокували сесію: чим займаються депутати
Через мітинг луцьких підприємців досі не розпочалося засідання сесії міської ради.

Нагадаємо, вранці, 25 вересня, тисячі підприємців та продавців ринків прийшли до приміщення міськради.

Тут присутні підприємці Завокзального, Центрального та Північного ринків. Перші відстоюють, аби ринок, на якому вони ведуть свою діяльність, не закрили. Другі ж хочуть зберегти свої робочі місця на діючому місці, а підприємці Північного ринку підтримують мітингуючих.

Підприємці та продавці принесли із собою декілька звукових колонок, з яких гучно лунає національно-патріотична музика. Більше того, перед входом до мерії створили такий собі "коридор ганьби": обранці громади заходять в міську раду під вигуки "Ганьба!" та гучні оплески.

Станом на 10:53 сесія Луцькради так і не почалася. У сесійній залі присутні лише 11 депутатів. Мітингарі розходитися не збираються.

Зазначимо, що в приміщенні міської ради порядок забезпечують представники департаменту муніципальної варти. Рух на вулиці Богдана Хмельницького регулює патрульна поліція.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні