За пожежу в Луцькому військовому госпіталі взялася поліція

0
3
За пожежу в Луцькому військовому госпіталі взялася поліція
Поліція розслідує обставини пожежі в Луцькому військовому госпіталі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, в ніч на п'ятницю, 20 вересня, в Луцьку трапилась пожежа в міському шпиталі. Полум'я охопило значну частину будівлі, яскравим полум’ям горів дах будівлі.

На місці події працював 41 рятувальник, залучили 12 одиниць спеціальної основної та допоміжної техінки з міст Луцька, Ківерці, Рожище.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому горів військовий госпіталь у Луцьку


Військова прокуратура Луцького гарнізону внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна. Розслідують кримінальне провадження слідчі поліції Волині. Під час пожежі ніхто з людей не постраждав.

За попередньою версією, ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електропроводів. У ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні