«Зелєнскій правільно дєлає», – Кварцяний про порядок в країні. ВІДЕО

2
1
«Зелєнскій правільно дєлає», – Кварцяний про порядок в країні. ВІДЕО
Депутат Волинської обласної ради, голова Федерації футболу Волині, колишній головний тренер футбольного клубу «Волинь», акціонер клубу Віталій Кварцяний вважає, що для наведення порядку в країні потрібна жорстка рука.

Про це він розповів у проєкті журналіста Романа Бебеха «Бомбардир».

Ведучий футбольного шоу на YouTube-каналі побував у Луцьку, щоб, за його словами, розказати, як Тарас Михалик повертається до українського футболу, чи готова луцька «Волинь» підсилити УПЛ і чи відчувається на стадіоні «Авангард» дух Віталія Кварцяного.

Колишнього наставника волинян Бебех зустрів на стадіоні під час футбольного матчу «Волинь» – «Кремінь» 4 вересня. Нагадаємо, лучани в тій грі перемогли з рахунком 3:0.

Віталій Кварцяний переглядає матчі в кабінеті за склом поруч із ВІП-трибуною. При вході в кабінет – напис: «Директор ФК «Волинь» (на відео – з 9:08 хв.).

«Футбол же ж нада дивиться, щоб не отвлєкаться», – відреагував Кварцяний на зауваження журналіста про хороші умови перегляду матчів, створені для легенди волинського футболу.

«А хто ще з вами має право бути ще тут?» – запитав автор програми.

«Хороші люди», – відповів екстренер «Волині».

«А який ідентифікатор хороших людей?» – перепитав Бебех.

«Перш за все, люди, які щиро люблять футбол, – почав монолог Віталій Володимирович. – Єслі ми говоримо про футбол, находимся на футболі. А для мене саме главне в жизні, перший фактор – це чесність. Людський фактор. <...> Єслі ти чесний, нормальний парень, то тоді всьо воно виходе з того. А єслі ти просто якийсь ліцемєр, а чесність на послєднім місці, то тоді нема про що говорити <...> Ти бачиш, яке життя. Життя наших великих вождів, тіпа, начинаючи з першого Президента країни і закінчуючи послєднім, до Зєлєнского, то все високомєріє. Як вони кажуть, політика – питання компромісів і домовленостей. Що під цим стоїть? Домовленості, хто кому чого і скільки. Народ на послєднім мєстє. А компроміс – то хто самий хитрий. І люди дивляться, молодьож дивиться і думає: «Йолки, та той хитрий – такой хитрий, ну вообщє, урод який хитрий. От я хочу бути хитрим». Той пішов у парламент. От диви, як Ляшко – кричав, щось кричав, кричав: вила, лопати, корова, но вже нічого. Комуністи як кричали. Зараз Зелєнскій правільно дєлає. А всі не привикли: «А чого так бистро?» Нада ж поторгуваться, нада ж заплатить, хто протів. А потім рішать. А він: «Не нада». Ну, то ж ясно. Чи йому дадуть роботать, канєшно, в нашій країні? Всі такі розумні, знаєш, страна ліцемєров».

Журналіст запитав: «Ви демократ чи ви за тоталітарний підхід, що з нашими людьми треба жорстко?»

На що Віталій Кварцяний зізнався: «Чесно кажучи, я не максималіст-демократ. Мені не подобається той порядок створення демократії, який в нас проізошол. В нас то все життя не можна було нічого, тут – раз, в кіосках появилась… порнографія почті зразу. Відєокасєти вєздє всі, порно-шморно там, еротіка, – всьо зразу. Люди ходять, голова крутиться, в школі діти ходять, там – шо, куда? Всьо, ніхто нічого не поняв – все можна. Тут раз – всьо. Можна все говорити, давай писати. Той нічого не робив – його раз, написали твої колеги-журналісти і сказали: «Цей преступнік, той такий, той, той…» Все началась деформація. А відповідати нема кому. Ти бачиш, шо в страні наробили? Ніхто нічого не відповідає. Прокурори накрали брильянтів – нічого, той накрав – тут закон вийшов, значить, незаконне збагачення, да? Відмінити закон, шо не можна за це карати. Карочє, хто більше накраде, тому поощрєній більше. І все таке. То ж повинна бути жостка рука».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відправте його в школу,можливо навіть і в перший клас.Він напевно ще так і пише.Який сором...
Відповісти
Тому пану Кварцяному мову ще вчити і вчити бо таке враження що повернувся у вісімдесяті..)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні