«Треба так прийти, щоб допомогти», – Михалик розповів, чому поповнив лави «Волині». ВІДЕО

0
5
«Треба так прийти, щоб допомогти», – Михалик розповів, чому поповнив лави «Волині». ВІДЕО
Керівництво футбольного клубу «Волинь» думало, що уродженець Любешова Тарас Михалик не гратиме в Луцьку, якщо команда не вийде у Прем’єр-лігу.

Про це розповів у проєкті журналіста Романа Бебеха «Бомбардир» сам гравець. Черговий випуск футбольного шоу на YouTube-каналі був повністю присвячений Тарасу Михалику і команді «Волинь».

«Ми так розмовляли перед стиковими матчами (за вихід у Прем'єр-лігу – ред.). І ми з ними зустрілись, з керівництвом, тренерським штабом. І вони казали, що думають, як я там. Що ти? Я кажу: «Треба почекати». А вони думали, що я буду чекати, чи вийде команда, чи ні. Я сказав: це якби не головне. Зарплата так само не головне. Вони кажуть: «Що ж тобі головне, якщо тобі зарплата неважно, чи Прем’єр-ліга, чи перша ліг ». Я кажу: «Щоб я зрозумів, що я можу допомогти команді». От і все», – пояснив Тарас Михалик (на відео з 22:38 хв.).

Футболіст стверджує, що хоче допомогти команді. «Треба так прийти, щоб допомогти. А не так, щоб прийти – дома, і їздити на старому багажі», – зазначив Михалик.

Слова захисника «Волині» підтвердила фінансовий директор клубу Євгенія Жуховицька. За її словами, Михалик сам виявив бажання жити на Волині, позаяк він – уродженець цього краю.

«Він не ставив претензій ніяких до фінансових умов до контракту. Не було нічого», – сказала Жуховицька (на відео з 7:39 хв.).

За її словами, на першу гру «Волині» в новому сезоні до Луцька хотіли приїхати з московського «Локомотива», за який раніше виступав Михалик, щоб підтримати футболіста. Але вони відмовилися від цих намірів через напружені українсько-російські відносини.

«Наскільки ми знаємо, що хотіли навіть звідти, з «Локомотива», приїхати сюди до нас, підтримати на першу гру, але, мабуть, через обстановку вони просто не відважились», – сказала Жуховицька.

Наприкінці передачі партнер Михалика по «Волині» Младен Бартулович на тренувальній базі команди в селі Дачне Луцького району брав на підводі інтерв’ю в Тараса.

«Мені цікавий цей контраст. Після таких стадіонів, команд. І зараз ти приїхав, повернувся додому. Різниця така. Як ти змотивований? Після такого рівня?» – запитав Бартулович.

«Мотивація? – перепитав Михалик. – Головна мотивація – що вдома, на рідній землі, на Волині. А стадіони, все інше – не сильно все помінялось. З 2002-го по 2005-й я грав (у першій лізі України – ред.). А саме по першій лізі? Я ще, в принципі, багато не бачив. Але особливо нічого не помінялось».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні