Чим частували і що показували представники різних культур у Луцьку. ФОТО

1
0
Чим частували і що показували представники різних культур у Луцьку. ФОТО
У Луцьку під час проведення фестивалю «Палітра культур» учасники національно-культурних товариств Волині і представники міст-партнерів Луцька з Польщі й Литви розгорнули палатки на Театральному майдані.

Презентували свою культуру, національний одяг, страви та напої в суботу, 7 вересня, волинські громадські організації «Переселенці Криму та Донбасу», «Кримські татари Волині», «Товариство вірменської культури», «Товариство німців Волині», «Волинське обласне товариство чехів «Матіце волинська», «Волинська релігійна громада прогресивного іудаїзму», «Товариство польської культури імені Тадеуша Костюшка», а також гості з Тауразького і Тракайського районів Литви, міст-партнерів Луцька з Польщі: Жешув, Люблін, Торунь.

Одні пропонували лучанам проспекти, буклети й магнітики, а інші – частували шашликами, хлібом, першими стравами, виконували національні мелодії на народних інструментах, вчили виготовляти вироби з тіста.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Плов у татар був просто космос! Такого в Луцьку ніде не їв :) Респект цим людям :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні