У Луцьку студенти заблокували декілька вулиць центру міста. ФОТО

0
-5
У Луцьку студенти заблокували декілька вулиць центру міста. ФОТО
У Луцьку в п‘ятницю, 6 вересня, студенти перекрили майже всі дороги в центрі міста.

Заблокований рух транспорту через святкову пішу ходу студентів та викладачів СНУ імені Лесі Українки з нагоди інавгураційного відкриття навчального року.

Після вітального слова ректора університету Ігоря Коцана, який звернувся до студентів біля головного корпусу СНУ, першокурсники, викладачі та їх батьки вирушили святковою пішою ходою до стадіону «Спортивне ядро». Там відбудеться офіційна частина інавгураційного дійства.

Нагадаємо, що свято мало відбутися в четвер, 5 вересня. Втім цей день оголосили Днем жалоби через перепоховання загиблого військовоослцжбовця Олександра Білоуса.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як у луцькому університеті починатимуть навчальний рік. ПРОГРАМА

Так, з 10:00 до 11:00 призупиненили рух транспорту на проспекті Волі, 13, Театральному майдані, вулиці Винниченка, проспекті Василя Мойсея, меморіальному комплексі «Вічна Слава», проспекті Перемоги, вулиці Шопена, вулиці Ярощука, стадіоні «Спортивне ядро».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні