Кафе, в якому отруїлись 16 волинян на хрестинах, оплатить лікування хворих

0
-3
Кафе, в якому отруїлись 16 волинян на хрестинах, оплатить лікування хворих
У селі Залізниця в Любешівському районі на хрестинах отруїлося 16 людей. Серед хворих і двоє дітей. Кафе заперечує провину, хоч за лікування людей обіцяє заплатити.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, під час святкування хрестин у магазині-кафе «Олеся», що в Залізниці Любешівського району отруїлись люди. Упродовж 1-3 вересня у Любешівську центральну районну лікарню звернулося 14 осіб (з них двоє дітей до 15 років) з розладами шлунково-кишкового тракту. Попередній діагноз – «Гострий гастроентероколіт»

В усіх людей однакові симптоми - нудота та біль у животі. Вони напередодні святкували хрестини у місцевій кав’ярні. Чим отруїлися, поки невідомо. Страв, кажуть, потерпілі, було багато.

Кафе тимчасово закрили, його перевіряють фахівці Держпродспоживслужби.

Власники закладу провину заперечують, кажуть, що люди могли отруїтися вдома, бо їжу після застілля спакували в пакети і забрали з собою, притім, що на дворі була спека до 30 градусів.

Проте лікування усіх хворих власники кафе обіцяють оплатити, адже бережуть свою репутацію.

Працівники лабораторного центру вже взяли проби з харчоблоку та продуктів. Результати обіцяють оприлюднити до кінця тижня. Хворих лікарі обіцяють відпустити додому вже наступного тижня.

Детальніше в сюжеті:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні