Збільшилася кількість волинян, які отруїлися на святкуванні хрестин

0
8
Збільшилася кількість волинян, які отруїлися на святкуванні хрестин
Поліція з'ясовує обставини отруєння 16-ти волинян на хрестинах в сільському закладі харчування.

Про це йдеться на сайті поліції Волинської області.

Нагадаємо, під час святкування хрестин у магазині-кафе «Олеся», що в Залізниці Любешівського району отруїлись люди. Упродовж 1-3 вересня у Любешівську центральну районну лікарню звернулося 14 осіб (з них двоє дітей до 15 років) з розладами шлунково-кишкового тракту. Попередній діагноз – «Гострий гастроентероколіт»

У середу, 4 вересня, до Любешівського відділення поліції надійшло повідомленням про харчове отруєння 16 мешканців району, двоє із них діти. На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Поліцейські з’ясували, що потерпілі отруїлись 31 серпня на бенкеті у закладі громадського харчування в одному із сіл Любешівського району.

Наразі, усі вони перебувають на стаціонарному лікуванні. Стан потерпілих стабільний, загрози їх життю немає. Громадський заклад припинив свою роботу.

Вирішується питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням відкрили кримінальне провадження) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні