У Володимирі невідомі зруйнували паркан на будівництві

1
2
У Володимирі невідомі зруйнували паркан на будівництві
У Володимирі-Волинському невідомі розібрали частину дерев’яної огорожі, яку спорудили навколо майбутнього об’єкта будівництва.

Про це повідомляє інтернет-видання «Буг».

У суботу, 31 серпня, зранку, прийшовши на роботу, будівельники, які працюють над новим будинком для військовослужбовців неподалік парку на вулиці Поліської Січі, помітили, що частина дерев’яної огорожі, яку спорудили навколо об’єкту на час будівництва, зруйнована.

До 11-ї години дня працівникам вдалося все відремонтувати і продовжити роботи далі. Як вони розповіли, повністю було знищено секції паркану біля головної в містечку «бетонної» дороги і понищено інші секції. Хто це зробив – невідомо. Проте, розповідають працівники, таке передбачали, оскільки мешканці містечка раніше були обурені через будівництво гуртожитку.

Як на початку серпня розповідали місцеві жителі, які збиралися з приводу будівництва об’єкту на громадські збори, вони не проти будівництва, але проти зрізання дерев у парку, де замовник обрав місце для об’єкта. Після того місце для будівництва трошки «посунули» від парку, але, розповідають люди, тепер під загрозою зрізання березовий гайок.

Зазначимо, що згідно з будівельним паспортом, на новому місці біля парку збудують 4-поверховий гуртожиток для військових на 53 квартири. Замовник робіт – Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління. Земля під парком належить Міноборони.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво ,земля під парком належить не громаді,а МО
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні