У місті на Волині вирубують дерева в парку. ФОТО

0
2
У місті на Волині вирубують дерева в парку. ФОТО
У Володимирі-Волинському вирубують дерева в парку, що на вулиці Поліської Січі.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала Вікторія Мартинюк.

Допис подаємо без змін:

"Прошу відгукнутись усіх, хто може допомогти юридично або іншим способом відстояти парк у моєму рідному місті Володимирі-Волинському. Парк знаходиться у військовому містечку за церквою св. Юрія, в районі вулиці Поліської Січі (військове містечко №2).

Цей парк - безіменний, проте має чималу історію. В парку є чимало рідкісних та цінних дерев.

Сьогодні зранку невідомі люди вирізали 5 здорових гарних дерев! Коли обурені мешканці звернулись до них, вони показали папірець ніби з дозволом від Саганюка вирізати 25 дерев у парку! І вже ніби є план побудови там величезної стоянки для автомобілів та чотириповерхового будинку. Більше місця для побудови у Володимрі не знайшлось. Хоча за військовими частинами величезна територія є незабудована. Будуй скільки хочеш. Але ж ні, потрібно столітні здорові дерева вирізати! Що це за манія така вирізати дерева?

Цей парк чудове місце для прогулянок мам з дітками далі від доріг. Його варто просто облагородити, підстригти траву, порівняти доріжки і вийде чудовий скверик, який буде захищати від палючого сонця, дарувати свіже повітря!

Тай взагалі, чому не запитали думку мешканців цього району? Чому це все робиться потайки у вихідний день зранку. Щоб ніхто не побачив?

Шановний (а якщо дав таке розпорядження, то і не дуже шановний) мер міста! Виправте свою помилку! Врятуйте зелені насадження і чисте повітря, а разом і здоров'я багатьох діток, які прогулюються і зростають поруч з цим парком".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні