Волиняни висадили в ями на дорозі квіти

0
1
Волиняни висадили в ями на дорозі квіти
На дорозі між селищами Турійськ та Луків на Волині місцеві мешканці поставили в ями вазони з квітами. У такий спосіб вони намагаються привернути увагу влади до зруйнованих автошляхів.

Про це повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost», посилаючись на своїх читачів, які надіслали фото.

Люди надіслали світлини, на яких видно, що дорогу не ремонтували уже тривалий час, а у ямах можна впевнено садити квіти.

«Дорога в жахливому стані, декілька років там майже не проводяться ремонти, їздити по ній – одне «задоволення», – розповіли місцеві мешканці.

Люди повідомили, що з питанням ремонту дорожнього покриття звертались до Волинської служби автомобільних доріг, і це навіть дало певний результат – ремонт таки зробили, проте ямковий і лише на клаптику дороги.

«Два місяці тому звертались на урядову «гарячу лінію» та у Волинську службу доріг. Нам дали відповідь, що ремонт найближчим часом планується.

На цей момент зробили ямковий ремонт приблизно 4-5 км, залишилось ще 20 км...

Знову звертаємось у службу доріг, а там відповідь: фінансування закінчилось на цей рік.

Мовляв, можливо наступного року виділять більше грошей, тоді можна буде зробити більше. А таких клаптиків там багато, кожного разу їдеш і «радуєшся», що наші податки йдуть за призначенням».

Відтак люди вирішили оригінально нагадати про необхідність ремонту дорожнього покриття автошляхів.

Нагадаємо, у Луцьку наприкінці травня 2019 року активісти по асфальту на вулицях Набережна і Заньковецької посадили в ями квіти.

Уже через два дні на Набережній розпочався ремонт.

Згодом перший заступник міського голови Григорій Недопад так прокоментував акцію з квітами: «Ті люди, які посадили квіти на дорозі, я впевнений, що вони досконало вивчили систему «Прозоро» і бачили, що цей ремонт буде відбуватися через 2 дні після того, як вони посадили квіти».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні