--> Тлумак розповів, чому «Волинь» пропускає багато голів. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тлумак розповів, чому «Волинь» пропускає багато голів. ВІДЕО

0
-3
Тлумак розповів, чому «Волинь» пропускає багато голів. ВІДЕО
Після матчу з «Карпатами» за вихід у прем’єр-лігу «Волинь» не може вийти із психологічної ями.

Про це розповів головний тренер футбольного клубу «Волинь» Андрій Тлумак на пресконференції після матчу з «Чорноморцем», інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

Нагадаємо, волиняни 24 червня обіграли одеську команду вдома з рахунком 3:2. «Червоно-білі» майже всю гру провели у більшості – на 2-й хвилині матчу арбітр вилучив з поля за грубу гру одесита Сергія Вороніна.

«Я, напевно, знаю, яке питання вас найбільше цікавить – чому ми так багато пропускаємо? Минулого разу я говорив ті ж слова – мабуть, це все-таки в голові: коли у команди-суперниці на одного менше, в нас має бути більше контролю м’яча, більше реалізації, хоча моменти ми створюємо, але це все у голові і психології. Ми над цим працюємо, ми цілий тиждень, навіть місяць, працюємо над грою ззаду. Ми бачимо, що хлопці, хоч вони і професіонали, які пограли у великих клубах, але все одно після матчу з «Карпатами» ми не можемо десь відійти з тієї психологічної ями, в яку ми потрапили», – розповів Андрій Тлумак.

Головний тренер попросив журналістів менше критикувати гравців, тому що критика «тільки їм шкодить, і їм стає ще важче».

«Повірте, ми дуже багато працюємо, щоб менше пропускати, багато працюємо над їхньою головою. Дайте нам ще трохи часу і менше критикуйте, тому що зараз ми розуміємо, що на нас зараз дуже великі надії і від вас, і від вболівальників, і від всіх. Критика футболістам не допомагає, вона тільки їм шкодить, і їм стає ще важче. Підтримайте зараз їх, ми вас дуже просимо», – сказав Андрій Тлумак.

Він повідомив, що, аби вивести футболістів із психологічної ями, головний тренер консультувався з психологами.

«Це голова, ми над цим працюємо, я навіть консультуюся з деякими психологами на рахунок цього, тому я думаю, що ми з цього вийдемо», – висловив надію Андрій Тлумак.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні