Коли прощатимуться з волинським священником

1
6
Коли прощатимуться з  волинським священником
Повідомили, коли прощатимуться з священником з села Рованці, що під Луцьком, Сергієм Медвєдєвим.

Про це інформує пресслужба Волинської єпархії ПЦУ.

Прощання з новоспочилим розпочнеться сьогодні, 22 серпня з 15 год, в цьому храмі. Це вул. Прилуцька, 4-А с. Рованці, фактично – територія обласного центру: поворот із вул. Окружної (колишньої Боженка), біля автозаправної станції «ANP», між ринком і підшипниковим заводом.

О 18.00 митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолить відправу панахиди. 23 серпня там же о 9 год розпочнеться Божественна літургія, потому відбудеться чин похорону.

Сергій Медвєдєв народився 25 липня 1982 року в с. Карпилівка на Ківереччині. По закінченні Волинської духовної семінарії УПЦ Київського патріархату став на шлях священнослужителя. Ієрейську хіротонію над ним здійснив митрополит Луцький і Волинський Яків (Панчук) 1 червня 2003 року. Отець Сергій багато літ служив у кафедральному соборі Святої Трійці, у 2016–2018 рр. працював директором Центру християнського виховання дітей та молоді нашої єпархії. Очоливши Свято-Андріївську парафію, займався спорудженням храму, який освячено 11 грудня 2017 року.

Нагадаємо, 27 жовтня 2018 року дружина брата священника через давній родинний конфлікт спровокувала власне побиття. Через це отця Сергія засудили. А позаяк у березні 2020 року мав би закінчитися термін умовного покарання, яке призначили отцю Сергію за побої, жертва нападу – сестра рідного брата Аліна – робила все можливе, аби порушити проти нього ще одну справу і таки відправити за ґрати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надзвичайно щира, світла людина була. Навіть не побоюся цього сказати - святий чоловік. Дуже прикро... Дуже боляче...
Великий гріх буде тим людям, які спричини це...
Спочивайте з миром, отче...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні