«Душею на заході, а наяву в ж*пі»: стриптизер Mr.Tiko про скасування його виступу на Дні села у Вишеньках

8
-17
«Душею на заході, а наяву в ж*пі»: стриптизер Mr.Tiko про скасування його виступу на Дні села у Вишеньках
Луцький стриптизер Олександр Огурцов (Mr.Tiko) прокоментував скасування його виступу на Дні села Вишеньки Рожищенського району.

Про це пише ІА "ВолиньPost" із посиланням на особисту сторінку Олександра Огурцова у "Фейсбуці".

Нагадаємо, організатори Дня села Вишеньки запросили виступити на святкуванні відомого луцького стриптизера Mr.Tiko.

Інформація про непересічне святкування викликала жваве обговорення в соцмережах. Після численних публікацій у ЗМІ одна із організаторок свята Антоніна Клімчук заявила, що виступ виконавця еротичних танців скасований.

Нашумілу ситуацію прокоментував сьогодні, 9 серпня, і сам Олександр Огурцов. За його словами, зробив це через те, що журналісти і телевізійники не дають спокою, а знайомі масово скидають посилання на новини про стриптиз у селі.

За словами стриптизера, для нього ця ситуація – яскравий доказ того, що сучасні люди живуть ще пережитками Радянського Союзу.

Свій коментар він почав із того, що часом трапляється так, що люди розуміють, що їм не варто жити так, як їм нав'язували.

«Більшість державних представників культури і поняття зеленого не мають про ту ж культуру, не знають значення слова «Райдер» для артиста і на 10% не можуть догодити сучасній молоді. Їх рівень розвитку щодо аналогічних заходів – це сусідські лабухи, «Червоная Рута» на сцені у виконанні внучки двоюрідної сестри начальника будинку культури. Зараз кожен дивиться американські фільми, споживає сучасні бренди, нові технології і розробки і юзає усі примочки 21 століття. Невже ці псевдодіячі думають, що, крутячи рукоятку від машинки «подолки», вони усе правильно роблять? Як дивитися на таку убогість сучасній молодій людині? Уся ця концертна шоу-програма, як перший дзвінок для семикласника – хочеться швидше утекти, померти від нудьги або вдавитися власною блювотою. Будь-яка нормальна людина без пів літри на груди не може дивитися на цю художню комедію. А потім чому люди бухають. Може, це і замашки нашого менталітету, але теж держава, замість того, щоб дати людям емоції, захват і почуття свята, ще більше погіршує ситуацію», – написав Огурцов.

Далі ж він пригадав те, з чого і починав: що люди вирішують жити не так, як їм казали. Мовляв, так вирішили і у Вишеньках.

«Ну вирішили собі зробити свято, що ж тут поганого. Як на глибинку, у них дуже навіть хороший підхід до всього. І це я не про себе, а в цілому. Шоу-балет, кабанчик і т.д. – окрім стандартних бандуристів і лабухів. Чого тільки вартий недавній день міста Рівного, якщо мірятися масштабами і сумами бюджету. Та і не суть, люди просто намагалися зробити, як для себе, а отримали один геморой. Душею на заході, а наяву в ж*пі…» – написав Mr.Tiko.

Далі додаємо прикріплений допис Mr.Tiko з усім текстом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погоджуюсь на 100 відсотків. Зробили сенсацію із нічого. Ой стриптиз у селі, ой лишенько... таке враження, що на дворі 19 століття...
Відповісти
покайтесь грішники! розвели тут содом і гомору!
Відповісти
Люди, схаменіться!!!!
Треба врахрвувати смаки усіх вікових груп!
А щодо допису Огурцова, то це теж не є правильно!
Лабухи - це хто? То бандуристи та українські виконавці...?
Чи як?
Відповісти
У селі люди праві. Ну потрусив би огурцов перед сільськими жінками своїми пустими яйцями, ну потрусив би своїм огурцом, тим що в плавках... Задоволення - вище криші. Знайшов. бля, чим гроші заробляти...
Відповісти
А чого він пише на якійсь незрозумілій кумедній мові?
Відповісти
Жила і не знала про Луцького стриптезера Олександра Огурцова)) Новини зробили рекламу чи село...
Відповісти
Ти чучєло не роби з себе важність, ти непотріб і запам’ятай не радянській союз а просто ти ніхто , і це можу тобі доказати райдер ти хєров
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/novini/mirovye-yubilejnye-daty.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/oznajomcho-piznavalnij-tur-do-polshhi-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-lyutij-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-sobornosti-ukra%d1%97ni-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/minimalna-pensiya-z-veresnya-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні