Хто оплатив стриптизера, який виступить на День села на Волині

0
-6
Хто оплатив стриптизера, який виступить на День села на Волині
На святкування Дня села Вишеньки, що у Рожищенському районі, місцеві мешканці, окрім традиційних розваг, замовили собі виступ стриптизера.

У сільській раді кажуть, хто оплатив виступ – не знають, пише "ZAXID.NET".

Нагадаємо, афішу свята у "Фейсбуці" поширила жителька Вишеньок Антоніна Клімчук. Відомо, що День села відбудеться у суботу, 10 серпня. Святкова програма розпочнеться по обіді: для місцевих мешканців виступатиме духовий оркестр, дует бандуристок, група «Яворина» та інші митці. Гостей свята частуватимуть рибною юшкою та смаженим кабаном, а вже ввечері їх розважатиме стриптизер Mr.Tiko, що вважається одним з найвідоміших виконавців еротичних танців на Волині.

Як розповіли журналістам у Носачевичівській сільській раді, якій підпорядковується село Вишеньки, програму святкування вони узгоджували, але про стриптиз інформації не мають. Жителька села Антоніна Клімчук, яку в сільраді назвали співорганізаторкою відзначення дня села, повідомила, що виступ танцюриста оплатили місцеві приватні підприємці.

""Якщо місто може собі дозволити таке, то чому село не може? Якщо люди забажали собі таке. Буде людина виступати о тій порі, коли не буде дітей. Рівень виступу буде скромніший, ніж якби це було в якихось нічних клубах. Як людина гарно затанцює, то чому сільські жінки, які важко працюють і не можуть ходити в ресторани чи клуби, не можуть побачити такий танок? У нас багато приватних підприємців, ми можемо дозволити собі це", – заявила вона.

При цьому, Антоніна Клімчук додала, що танцюватиме Mr.Tiko хоч і ввечері, проте на відкритій території в центрі села, де за офіційними даними мешкає 331 людина. До найближчого містечка – райцентру Рожище з населенням 13 тис. осіб – більше десяти кілометрів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні