Обличчя «Бандерштату-2019», який прогримів під Луцьком. ФОТО

0
1
Обличчя «Бандерштату-2019», який прогримів під Луцьком. ФОТО
Пропонуємо переглянути фото тих, хто відвідав фестиваль українського духу, який нещодавно відбувся у селі Рованці Луцького району.

Нагадаємо, у п’ятницю, 2 серпня, стартував вже 13-ий по рахунку «Бандерштат».

Територія фестивалю зібрала чимало дітей, для яких організатори підготували насичену та цікаву програму в дитячому містечку.

Серед бандерштатівців було багато закоханих, які разом фестивалили під запальну музику, відомі вірші.

Нагадаємо, що організатори позиціонують фестиваль як безалкогольний. Щоденно на вході було декілька чоловіків, які перевіряли вміст чи не кожної кишені. Охоронці розповідали, що раніше фестивальники намагалися обдурити перевіряючих, переливаючи спиртне у термічні кружки та пляшки з-під води, соку.

Втім, у другий день «Бандерштату» в суботу, 3 серпня, чоловік в стані сильного алкогольного сп’яніння заривався до охоронців. Лучанина на територію фестивалю не впустили. З-під воріт «Бандерштату» його забрали поліцейські.

Цікаво, що на час проведення фестивалю «Бандерштат» у деяких торгівельних об'єктах міста Луцька заборонили торгівлю алкоголем.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що і за скільки можна з'їсти і випити на «Бандерштаті» під Луцьком


До слова, фестиваль українського духу, як і торік, зібрав близько 14 тисяч відвідувачів. Охоронець на «Бандерштаті» В’ячеслав Грабко розповів, що порушення на фестивалі були незначні: намагання перелізти через паркан, пронести заборонені речі чи розпивання алкоголю. Після намагань порушити правила фесту забирали браслет та виводили з території заходу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Неймовірне небо над «Бандерштатом» під Луцьком

Цікаво, що в останній день заходу хлопець зробив пропозицію одружитися своїй дівчині.

Серед лучан та гостей фестивалю ходили чутки, що наступного року «Бандерштат» може не відбутися. Втім, організатор Ігор Гузь повідомив, що наступного року фестиваль буде й зроблять все можливе, аби провести й ювілейний 15-ий «Бандерштат».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні