Стало відомо, чи проводитимуть «Бандерштат» наступного року

0
3
Стало відомо, чи проводитимуть «Бандерштат» наступного року
Організатор фестивалю “Бандерштат” Ігор Гузь повідомив, чи будуть наступного року проводити фестиваль.

Про це стало відомо сьогодні, 4 серпня, пише Волинь online.

Ігор Гузь зазначив, що вже 13 років виходить на сцену фестивалю, однак так важко, як у цьому році, не було ніколи, тому що було дуже багато проблем. Однак організатори, незважаючи на ситуацію, віднайшли кошти й цього року підтримали фестиваль.

Як запевнив Ігор Гузь, наступного року фестиваль відбудеться й зроблять все можливе, аби провести й ювілейний 15-ий фестиваль. Однак, незважаючи на будь-які труднощі організатори прийняли рішення не відступати від означених уже давно ідеалів:

“Ми не будемо торгувати патріотизмом. Фестиваль називається на честь Степана Бандери, фестиваль буде шанувати воїнів АТО і стояти за Україну. На цьому фестивалі не буде алкоголю і це принципове рішення “Бандерштату”. Ми хочемо, аби ви любили “Бандерштат” не за те, що тут лилися ріки алкоголю і не за те, що тут будуть російські виконавці, ми хочемо, аби ви любили його за його атмосферу і за те, що тут є однодумці”, — зазначив Ігор Гузь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні