В Америці підлітки потрапили в лікарню після куріння вейпів

0
-4
В Америці підлітки потрапили в лікарню після куріння вейпів
11 підлітків в Іллінойсі та троє у Вісконсині були госпіталізовані через проблеми з диханням. Лікарі припускають, що недуг міг бути викликаний курінням електронних сигарет - вейпів, повідомляє Liga.net, – передає УНІАН.
Деяких пацієнтів довелося підключити до апаратів штучної вентиляції легенів. Спочатку лікарі думали, що молоді люди постраждали від інфекції, однак клінічні аналізи цю версію не підтвердили.

"Дослідження показали, що деякі складові курильних рідин для вейпів можуть містити небезпечні хімічні речовини, які здатні викликати захворювання легень і серцево-судинної системи", - заявили в Департаменті охорони здоров'я.

Медики заявляють, що схожі ситуації траплялися і раніше, проте з ростом популярності вейпів серед підлітків відмічається зростання кількості респіраторних захворювань.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чим небезпечні електронні цигарки для підлітків
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні