П'яний волинянин «підклав» гранату під автомобіль. ФОТО

0
4
П'яний волинянин «підклав» гранату під автомобіль. ФОТО
На Волині п'яний чоловік повідомив про замінування автомобіля.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Нагадаємо, інцидент трапився у середу, 31 липня, у Нововолинську. Близько 20 години на службу порятунку «101» зателефонував нетверезий чоловік та повідомив, що поблизу одного із будинків у Нововолинську він підклав ручну гранату під автомобіль Ford Transit жовтого кольору. Рятувальники одразу сповістили про подію поліцію.

На місце виїхали слідчо-оперативна група Нововолинського відділення поліції та вибухотехніки. Спеціалісти вибухотехнічного відділу Головного управління Національної поліції у Волинській області ретельно оглянули вказаний автомобіль. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

Поліція оперативно встановила зловмисника. Ним виявився 25-річний житель Нововолинська. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Слідчі відомості внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. Йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Вирішується питання про оголошення йому про підозру у скоєному злочині та обрання міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від двох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні